Waarom een trouwfilm ?
5 redenen waarom u uw bruiloft zou moeten filmen

De meeste stellen hebben een huwelijksfotograaf, maar hoe zit het met een videograaf?
Het filmen van de grote dag wordt voor veel stellen steeds populairder. (maar waarom een trouwfilm ? ) Er zijn een paar belangrijke redenen waarom u deze in uw planning zou moeten opnemen:

HIER ZIJN 5 REDENEN WAAROM JE ZOU MOETEN OVERWEGEN OM JE BRUILOFT TE FILMEN:

waarom een trouwfilm maken

1. Beleef de gemiste momenten opnieuw. – waarom een trouwfilm.

U zult onvermijdelijk enkele geweldige momenten missen die zich voordoen op uw bruiloft, simpelweg omdat u niet op meer dan één plaats kunt zijn! Een huwelijksvideo geeft je de kans om niet alleen de vieringen opnieuw te beleven, maar ook de delen te zien die je anders niet zou kunnen.

2. Mis deze kans niet. – waarom een trouwfilm.

Uw trouwdag is een once-in-a-lifetime ervaring! Al uw familie, vrienden en geliefden worden verzameld, gekleed om indruk te maken, op één plek tegelijk.
Ze zijn hier slechts één dag om je huwelijk te vieren, de dag waaraan je hard hebt gewerkt om te regelen en waar je veel geld aan hebt uitgegeven.
Het vastleggen op film is een fantastische kans die u niet wilt missen.

3. Deel de liefde met degenen die er niet bij konden zijn. – waarom een trouwfilm.

Een professionele trouwfilm is een geweldige manier om de gelegenheid te delen met degenen die er niet bij konden zijn, of het nu door ziekte, afstand of onverwachte gebeurtenissen was.

goede reden om een trouwfilm te maken

4. Het is een aandenken aan live-actie.

Video overtreft fotografie omdat het echt de sfeer van bepaalde momenten vastlegt, in tegenstelling tot stilstaande beelden.
Je zult de emotie kunnen voelen, het gelach kunnen horen en opnieuw opgewarmd kunnen worden door de glimlach en de goede wensen.
Bovendien zal het aandenken aan live-actie de komende jaren door uw kinderen en die van hen worden gewaardeerd.

5. U zult er geen spijt van krijgen!

Veel koppels hebben spijt van de beslissing om een ​​trouwfilm weg te laten, en degenen die de investering hebben gedaan, zijn altijd blij dat ze dat hebben gedaan!
Het is een unieke en ontroerende manier om de dag voor altijd vast te leggen als je het eindproduct en alle speciale momenten van je dag op video ziet.
Het is een win-win.

Als u investeert in een trouwfilm, is het belangrijk dat u rekening houdt met de kwaliteit, persoonlijkheid en stijl van film die u wilt.
Een professionele videograaf kan u een portfolio met voorbeeldwerk laten zien, evenals getuigenissen van eerdere klanten.

Wij helpen u graag met het vastleggen van uw aanzoek !
Mocht u voor ons als bedrijf kiezen op jullie trouwen te filmen krijgt u 20 % korting op het filmen van uw huwelijksaanzoek.

Kijk op mijn trouwfilm pagina voor meer informatie over prijzen.

Op zoek naar een goede fotograaf voor uw bruiloft ? kijk eens bij:

Jyfotografie – www.jyfotografie.nl 
Martina Kelder – www.martinakelder.nl