6 onmisbare tips voor het maken van bedrijfsvideo die klanten verbaast

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer

Een professionele bedrijfsvideo?

Creëert uw bedrijf voor het eerst een merkvideo? Of bouwt het een huidige videostrategie?

Door video toe te voegen aan uw inspanningen op sociale media, kan het publiek  tien keer meer geneigd zijn uw bericht te delen en te delen. We hebben enkele essentiële tips voor het maken van een geweldige bedrijfsvideo die de aandacht van uw publiek trekt en hun interesse omzet in investeringen.

1. Begin met een brainstorm

Soms is het duidelijk welke video uw bedrijf moet maken en hoe. Maar vaak kan het lastig zijn om een ​​idee voor een producthandleiding of uitlegvideo om te zetten in volledige concepten.

Beginnen met een brainstorm kan die ideeën helpen te versoepelen. Houd notities bij van uw sessies – sommige kunnen zelfs dienen als inspiratie voor video’s over de hele lijn.

2. Focus op de voordelen voor uw klant

De truc om een succesvolle bedrijfsvideo te maken, is er een maken die resoneert met klanten.

Vermeldingsfuncties zijn informatief, maar het helpt uw ​​publiek niet om te zien  hoe  uw product of dienst voor hen geschikt is. Het illustreren van de voordelen is een effectieve aanpak. Met andere woorden, laat zien, vertel het niet.

Het Film Bedrijf bedrijfsvideo storyboard

3. Perfectioneer het script of storyboard

We gebruiken storyboards voor het maken van onze geanimeerde video’s. Het is niet alleen een geweldige manier om uw ideeën te organiseren, maar het is ook een geweldige manier om ze te visualiseren.

Door een visuele weergave te maken van de volgorde van gebeurtenissen in de video, kan uw bedrijf gemakkelijk potentiële manieren ontdekken om het verhaal van een video te ontwikkelen of te veranderen. Deze pre-productiestrategie helpt geweldige video’s geweldig te maken.

4. Bepaal het tempo en bouw tot een inspirerende conclusie

Je video kan er prachtig uitzien, maar heeft geen boeiend verhaal en een centrale boodschap. Voordat u het uiterlijk van uw video vaststelt, moet u ervoor zorgen dat het gevoel goed is.

Zijn de woorden, voice-over of idee van de eerste scène relevant? Grijpen ze meteen je aandacht? Je  vertelt een verhaal met videocommunicatie , dus zorg ervoor dat het een begin, midden en einde heeft dat de aandacht van de kijker de hele tijd vasthoudt.

5. Koppel uw ideeën aan sterke beelden

Het ontwerp van uw video moet een weerspiegeling zijn van uw merkpersoonlijkheid. Het kan leuk en geanimeerd zijn, of professioneel en minimaal. Welke stijl u ook kiest, zorg ervoor dat deze consistent is in videocommunicatie.

Denk bij het kiezen van afbeeldingen aan sfeer en kleuren die uw ideeën tot leven brengen. Maak je eerste scène opvallend om op het eerste gezicht intriges te creëren.

Bedrijfsvideo delen social media

6. Deel uw video via de juiste kanalen

De grootste fout die wordt gemaakt na het produceren van videocontent, is het niet delen zodat het blootstelling kan opleveren. Onthoud dit bij het delen: mensen gaan verschillend om met video-inhoud, afhankelijk van het sociale platform of marketingkanaal.

Het maakt niet uit of je uploadt naar Facebook of video in een e-mail gebruikt, optimaliseer de titel, beschrijving en call-to-action van je video.

Meer informatie

Bekijk de video hier op youtube