“Hoe gaan wij bij Het FILM Bedrijf te werk”

STAP 1

Het moment is aangebroken, je hebt elkaar ten huwelijke gevraagd en de ander heeft JA gezegd. Gefeliciteerd ! Nu gaat het regelen en plannen beginnen. Het gaat de mooiste dag van jullie leven worden? Zorg dan dat alles vast is gelegd op film. De eerste stap in dit onderdeel is door contact met Het FILM Bedrijf op te nemen via telefoon – 06 28 11 22 49, of via de mail – info@hetfilmbedrijf.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen.

STAP 2

We plannen een gesprek zodat we elkaar wat beter leren kennen. Aangezien de videograaf een groot gedeelte van jullie dag met jullie meeloopt is het voor jullie belangrijk dat je een goed gevoel hebt met de cameraman/vrouw. In een persoonlijk gesprek bespreken we jullie wensen en ideeën. Met mijn ruime ervaring en connecties kan ik jullie vrijblijvend assisteren waar gewenst.

STAP 3

Aan de hand van jullie draaiboek (ruwe opzet van de dag) kiezen jullie het pakket dat het beste bij jullie planning past. Voldoet het “standaard” pakket niet aan jullie wensen en willen jullie toch net even wat anders ? Geen probleem dan passen we dat in overleg aan. Denk bijvoorbeeld aan extra opties zoals: Save the date of een introductiefilmpje van jullie beiden). Na de keuze van het pakket stuur ik jullie de bevestiging met hierop alle gemaakte afspraken en tevens datgene wat jullie van mij kunnen verwachten. Helder en eerlijk.

STAP 4

Na het filmen van jullie trouwdag begin ik snel met de montage. Vaak heb je binnen 2 weken de korte social media film binnen en binnen 2 maand de langere film. Omdat de lange film jullie persoonlijke film is vraag ik jullie om 10 muzieknummers aan te leveren die bij jullie past. De muziek onder de korte social media film verzorg ik zelf.

STAP 5

De trouwfilm lever ik digitaal of op een USB flash drive in een stijlvol doosje. Twee dagen na de levering ontvangen jullie van mij digitaal een formulier waarin jullie mening wordt gevraagd. Ik stel het zeer op prijs als jullie een recensie achterlaten op de recensiepagina.