U bent van plan uw partner ten huwelijk te vragen ? Laat uw huwelijksaanzoek filmen !
Hieronder een aantal tips waarom en waar u rekening mee moet houden.

Het perfecte plaatje voor op social media is natuurlijk het plaatje waarbij de man op de knie zit om zijn vrouw ten huwelijk te vragen. Maar wat blijkt: het is toch lastiger dan u zal denken. De adrenaline stroomt door het lichaam, de zenuwen slopen de punten waarop u van te voren heeft geoefend en het enthousiasme is op het moment dat u gaat vragen wellicht omgeslagen in zenuwen. Op dat moment heeft u een spreekwoordelijke stok achter de deur nodig. Laat (onder andre) daarom uw huwelijksaanzoek filmen.

Een voorstel voor een video – als je het niet kon raden – is wanneer zij en / of je al midden in een shoot zit (om redenen die hieronder worden uitgelegd) en je op één knie valt.

trouwaanzoek 1

De reden om uw huwelijksaanzoek te filmen.

Het is om een ​​paar redenen echt een geweldig idee. Ten eerste vind je niet vaak een vrouw die niet enthousiast zou zijn om deel te nemen aan een videoshooot (voorstel of geen voorstel), dus het is gemakkelijk te verkopen. Voor twee kun je geen videoshoot maken zonder cameraman, dus het is een ingebouwde manier om ervoor te zorgen dat haar zoete, verbaasde reactie perfect wordt vastgelegd. Dus om u te helpen bij het plannen van uw eigen aanzoek voor videoshoots, hebben we ons beste advies verzameld.

Hoe u DE perfecte video van een huwelijksaanzoek kunt doen en kunt laten filmen:

‘ Laat iemand anders een videoshoot voorstellen, zodat je geen argwaan wekt. Je kunt haar vrienden vragen om een ​​vriendinnenvideo voor te stellen, haar familie een familievideo laten plannen, of je kunt haar baas zelfs vragen om deel te nemen aan een ‘promotionele’ shoot. Ze zal zeer verrast zijn als je er midden in loopt en op één knie gaat zitten!

‘Plan het niet voor niets 

Als je je vriendin vertelt dat je gewoon een videoshoot hebt geboekt, zal dat zeker vlaggen opleveren. In plaats daarvan: 1) laat haar denken dat het haar idee was of 2) stel het voor een bepaalde gelegenheid voor, zoals een verjaardagscadeau, kerstkaart of jubileum .

“Stress niet ( te veel ) en veel plezier! Wij zorgen ervoor dat wij het huwelijksaanzoek filmen.

Als u een cameraman inhuurt die gespecialiseerd is in het vastleggen van verrassingsvoorstellen, kunt u erop vertrouwen dat uw moment prachtig wordt herdacht. Laat ze hun professionele mening geven, zodat u zich niet over elk klein detail hoeft te bekommeren. Zolang je die ring in je zak en een glimlach op je gezicht hebt, wordt alles prachtig!

trouwaanzoek

‘Blijf langer op je knie dan je wilt! zodat wij uw huwelijksaanzoek goed kunnen filmen.

Ik begrijp hoe zenuwslopend het aanzoek is. Het is verleidelijk om gewoon te willen voelen dat je knie de grond raakt en dan meteen weer opstaat – maar doe dat niet! Blijf zo lang mogelijk op die knie zitten. Het zorgt ervoor dat je meer beelden van het moment krijgt, het geeft de cameraman de tijd om ‘koers te corrigeren’ als er iets misgaat (bijvoorbeeld als een groep mensen door de video loopt), en het zal dit fantastische moment, waar je vriendin van droomt, verlengen. Ik vertel al mijn klanten om minimaal 15-20 seconden op hun knie te blijven.

“ Oefen het knielen!

Het klinkt misschien gek, maar misschien wil je het doen in de outfit die je van plan bent te dragen, zodat je er zeker van kunt zijn dat alle kleding goed past als je in de ongemakkelijke positie zit dat je op één knie zit! ”

Wees jezelf en doe natuurlijk.

Wees gewoon jezelf en laat je cameraman de momenten openhartig vastleggen terwijl ze zich ontvouwen.

‘ Zorg ervoor dat je verhaal duidelijk is voor alle betrokkenen. 

Dit klinkt als een goed idee, maar de kleinste discrepanties kunnen uw intenties verraden aan uw aanstaande. (ik beloof u dat ze er waarschijnlijk al, om de seconde, aan denkt). Bespreek het “plan” met uw cameraman en andere leveranciers zodat iedereen hetzelfde verhaal kent. Meestal zal iedereen die u inhuurt om u te helpen net zo enthousiast en gefocust zijn als u – het is slechts een van die momenten die voor iedereen belangrijk is. Schaam je niet om samen te repeteren. ‘

‘ Je cameraman kan een enorme bron van advies zijn .

Ze kennen het gebied misschien goed en kunnen suggesties doen over locatie, timing, enzovoort. Ze zijn er om je te helpen dit moment zo gedenkwaardig en stressvrij mogelijk te maken, dus aarzel niet om het te vragen.

” Heb een” cue “woord,

Dus als u tegen de cameraman dat specifieke woord zegt, weet je dat hij of zij klaar is om op één knie te gaan.

‘ Neem een ​​teken, brief of ander aandenken op in het voorstel . We houden van wanneer we iets zoets en / of slims in een voorstel zien. Als voorbeeld is het wellicht een leuk idee om twee krijtborden mee te nemen en elk een lieve boodschap aan de ander te schrijven. Idee is dat toen ze hun planken omdraaiden, las het blije (en geschokte) meisje “wil je met mij trouwen ” en viel met hem op één knie.

Interesse in het filmen van zowel uw aanzoek als jullie huwelijk? Klik dan hier.